Voor ouders en begeleiders

Workshop Speel, leer en communiceer

In de eendaagse workshop Speel, leer en communiceer wordt de aanpak uitgebreid toegelicht aan de hand van herkenbare voorbeelden en oefeningen. Je leert hoe je met behulp van spel je kind met autisme (beter) kan leren communiceren. Het is een interactieve dag waarbij veel ruimte is om vragen te stellen over je eigen situatie. De tips en adviezen worden toegespitst op jou en je kind.

Inclusief het boek ‘Speel, leer en communiceer’.

De eerstvolgende workshop is in mei 2019, op een vrijdag in Haarlem. Meer details volgen snel.

Voor meer informatie en om je aan te melden stuur een email naar: info@speelleerencommuniceer.nl

ZIE OOK DE AGENDA VOOR RECENTE DATA.

 


Terugkomdagen Speel, leer en communiceer

Als verdieping op de workshop zijn er terugkomdagen. Op deze dagen nemen ouders en begeleiders zelf video mee van samenspel met hun kind, waarin zij de aanpak Speel, leer en communiceer toepassen. Tijdens de terugkomdag krijgen ouders feedback van Ariane, maar ook van elkaar. Er is plek voor steun en herkenning onderling. Door andere ouders en verschillende kinderen te zien spelen is het mogelijk om spelideeën uit te wisselen en ervaringen te delen.

De terugkomdagen worden om de maand georganiseerd. Elke keer staat er een ander thema centraal. Het is mogelijk om meerdere keren deel te nemen en je steeds verder te ontwikkelen in de toepassing van de aanpak Speel, leer en communiceer.

De eerstvolgende terugkomdag is in juni 2019, op een vrijdag in Haarlem. Meer details volgen snel.

Voor meer informatie en om je aan te melden stuur een email naar: info@speelleerencommuniceer.nl

ZIE OOK DE AGENDA VOOR RECENTE DATA.